Elektra en groepenkasten

Dankzij onze jarenlange ervaring in de elektrotechniek zijn wij uw bedrijf voor de aanleg van nieuwe elektrotechnische installaties, onderhoud en reparatiewerkzaamheden aan bestaande elektrotechnische installaties. Denk hierbij aan verlichting, laadpalen, groepenkasten et cetera. Al onze werkzaamheden worden uiteraard volgens de geldende veiligheidsnormen uitgevoerd.

Laadpaal aanleggen voor elektrische auto

Gaat u binnenkort een elektrische auto rijden? Het is zowel praktisch als vaak het goedkoopst om deze thuis of bij het bedrijf bij een eigen oplaadstation op te laden. De meeste mensen kiezen ervoor om deze laadpaal door een professional te laten installeren. Vaak is een nieuwe groep in de meterkast nodig en moet er gegraven en/of geboord worden. Benieuwd wat het kost om een laadstation aan te laten leggen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Groepenkast op maat

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw groepenkast te laten vervangen. Soms is deze sterk verouderd waardoor de groepenkast niet meer aan de normen van tegenwoordig voldoet en daardoor onveilig kan zijn. Vooral bij oudere huizen is dat het geval. 

Maar ook het uitbreiden van de woning, een verbouwing of wanneer u zonnepanelen installeert kan het nodig zijn de huidige groepenkast uit te breiden of te vervangen. Met een compleet nieuwe groepenkast op maat, geïnstalleerd door een ervaren monteur, weet u zeker dat de nieuwe situatie weer voldoet aan uw wensen en de laatste veiligheidseisen.

Noodstroomvoorziening

Als de stroom uitvalt vallen ook veel bedrijven compleet stil. Dat u dit veel geld kost hoeven we u niet te vertellen. Deze problemen zijn heel eenvoudig te voorkomen. Investeer daarom in een noodstroomvoorziening zodat de werkzaamheden van uw bedrijf ook bij stroomuitval gewoon door kunnen gaan. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Interesse?

Vraag een offerte aan!